4. Sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni gerçekleştirildi

Osmaniye Yedi Ocak İlkokulu 4. sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

27.05.2022 18:08:00 0
4. Sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni gerçekleştirildi

Osmaniye Yedi Ocak İlkokulu 4. sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Küçük öğrenciler, keplerini havaya atarak ilkokulu bitirmenin mutluluğunu yaşadılar. 
Osmaniye'nin simgelerinden olan ve tarihi öneme sahip Yedi Ocak İlkokulu, geleceğe insan yetiştirme görevine devam ediyor. İlkokulda öğrenim gören 4. sınıf öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı. Karne töreniyle başlayan mezuniyet programı, Okul Müdürü Hasan Aktaş'ın konuşmasıyla devam etti. Mezun olan öğrencilerden başarılı olanlar, öğretmenleriyle beraber yaş kütüğüne sınıflarının isimlerini çaktılar. 
Mezuniyet töreninde konuşma yapan Yedi Ocak İlkokulu Müdürü Hasan Aktaş, amaçlarının vatana, millete ve topluma yararlı bireyler yetiştirmek olduğunu ifade etti. Aktaş; "Sizlerle birlikte ikinci aile olarak geçirdiğimiz dört yıl çabuk geçti. Aile içinde kardeşleriniz, okulda ise sınıf arkadaşlarınızdı. Bundan sonraki öğrenim hayatınızda sorumluluklarınız daha fazla olacak. Çünkü burada öğrendiklerinizi her anlamda aşacak, çoğaltacak ve yeni bilgilerle, yaşantılarla karşılaşacaksınız. Bunun için çaba göstermelisiniz. Sevdiğiniz, yeteneğinize uygun bir meslek edinin, vatana, millete ve ailenize faydalı bireyler olmak için çalışın. Unutmayın ki; para, ün ve kariyer her şey değildir. Önemli olan iyi ve dürüst birey olmaktır" dedi. 
Konuşmaların ardından mezuniyet heyecanı yaşayan ilkokul öğrencileri, keplerini havaya atarak okulu başarıyla bitirmenin sevincini yaşadılar. Okul bahçesine getirilen orkestra eşliğinde dans eden öğrenciler sıcak havaya rağmen eğlendiler. Tören, daha sonra sona erdi.