Bu, ancak ırkçı bir yaklaşımda olur

CHP Belediye Başkan Adayı Mimar Haydar Aktürk, düzenlediği kahvaltılı toplantıda basın mensupları ile buluştu. Devlet Bahçeli Bulvarı Eskici Kahve?de düzenlenen toplantıya CHP İl Başkanı Kemal Tabak ile CHP Gençlik Kolları Başkanı Cevher Keskiner de katıl

Siyaset 31.12.2013 09:00:41 0
Bu, ancak ırkçı bir yaklaşımda olur

CHP Belediye Başkan Adayı Mimar Haydar Aktürk, düzenlediği kahvaltılı toplantıda basın mensupları ile buluştu. Devlet Bahçeli Bulvarı Eskici Kahve?de düzenlenen toplantıya CHP İl Başkanı Kemal Tabak ile CHP Gençlik Kolları Başkanı Cevher Keskiner de katıldı.

Toplantıda konuşan Kemal Tabak, özellikle geçtiğimiz günlerde yayınlanan bazı gazetelerin CHP ile ilgili haberlerine değinerek, ?7 Aralık?ta yayınlanan bir gazetede kimi ifadelerde adayımızı öven, kimi ifadelerde ise il yönetimi yerden yere vurulmuş. Bir başka gazete ise bizim adayımızın en kötü fotoğrafının üzerine çarpı işareti koydu. Bu çarpı işaretinin anlamı çok büyüktür. Bu ancak ırkçı bir yaklaşımda olur. Diğer yandan yalanın en alçağı da halka ve çocuğa söylenen yalandır. Bu nedenle tüm bunları şiddetle kınıyoruz? dedi.

Seçim çalışmalarına da tüm hızıyla devam ettiklerini ifade eden Tabak, şunları söyledi: ?Biz seçimi kazanmak için çalışıyoruz. Bu uğurda günde 16 saat çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızda eksiklerimizi de gidermeye gayret gösteriyoruz. Biz partimize gösterilen teveccühten memnunuz ve bu yarışta iddialıyız.?

Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk de konuşmasına 2009?da aday olduğu seçimleri hatırlatarak başladı ve ?2009 yılında yapılan yerel seçimler çok seviyeli geçmişti. Bu seçimlerin de öyle geçeceğini sanıyorum. Bizim üzerinde hassasiyetle durduğumuz seviyeli siyaseti ve söylemleri, halkımızdan ve basın mensuplarımızdan da bekliyoruz. Kasıtlı ve haddini aşan yayınları şiddetle kınıyorum. Bizler Osmaniye?ye hizmet amaçlı olarak farklı partilerin adayıyız. Bu seçimin sonucu ne olursa olsun, seçimlerden sonra da sizlerle ve Osmaniyelilerle birlikte olacağız. Bugüne kadar çok güzel dostluklarımız oldu. Bunun bundan sonra da devam edeceğini umuyorum. Seçim yarışında biz de varız ve bu yarışın galibi olmak için çalışıyoruz? şeklinde konuştu. Haber Merkezi