Mahalleye boru hattı döşeniyor

Sumbas Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, köy ziyaretleri kapsamında Çiçeklidere köyüne ziyarette bulundu.

Sumbas 4.01.2014 08:20:48 0
Mahalleye boru hattı döşeniyor

Sumbas Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, köy ziyaretleri kapsamında Çiçeklidere köyüne ziyarette bulundu.

 

Ziyarette, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Kağan Gökçeli, İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Özsaydı, Harun Kundakçı ve birlik encümenleri Köseli köyü muhtarı Ali Gödeoğlu, Höyük köyü muhtarı Ömer Kara yer aldı.

 

Köy meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Yosunkaya, sorunların çözüme kavuşturulması için gerekli notları aldı.

 

Yosunkaya, ?Çiçeklidere Merkez, Kalkan ve Alasırt mahallesindeki su sıkıntısı  ile ilgili olarak merkez mahallesi için yaklaşık 1,5 km?lik bir boru hattı döşeneceğini; Kalkan mahallesi ve Alasırt mahallesinde yeterli su kaynağı bulunmadığından bu konuda teknik personelimizle görüşüp bu sıkıntıyı gidermeye çalışacağız.? dedi.

 

Yosunkaya, Çiçeklidere Okulunu ziyaret ederek daha önce Köylere Hizmet Götürme Birliğince yaptırılan ek okul binasında öğrencilerle birlikte oldu.

 

Okul Müdüründen okulun eksiklikleriyle ilgili bilgi alan Yosunkaya, öğrencilerin daha sağlıklı bir şekilde yemek yiyebilmesi için mevcut yemekhanenin yarıyıl tatilinde tadilata alınacağını belirtti.

İhtiyaç sahibi ailelerinde sıkıntı ve problemlerini dinleyen Yosunkaya, ihtiyaçların Sosyal Yardımlaşma Vakfından giderileceğini söyledi. Haber Merkezi