Proje birimi oluşturulacak

Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç, Düziçi Girişimci İş Adamları Derneği (DÜGİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından verilen sabah kahvaltısına katıldı.

Düziçi 10.01.2014 08:20:06 0
Proje birimi oluşturulacak

Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç, Düziçi Girişimci İş Adamları Derneği (DÜGİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından verilen sabah kahvaltısına katıldı.

Kaymakam Koç, kahvaltıda yaptığı açıklamada, ilçede proje hazırlama ve yazmada iş adamlarına ve kurumlara destek olmak amacıyla Kaymakamlık bünyesinde proje birimi oluşturmayı düşündüğünü söyledi.

Koç, İlçe insanlarının, kurumların DOĞAKA, SODES, KOSGEB gibi destek projelerinden daha çok faydalanması, ilçeye daha çok kaynak sağlanması amacıyla faydalı olacağını düşündüğü bu birimi hayata geçirmek istediğini, proje hazırlayacak, proje yazacak tecrübeli kişilerin ilçede yeterli miktarda bulunmadığını belirterek, DÜGİAD ziyareti ile ilgili ? Arkadaşlar davet ettiler, benim de kaç zamandır aklımdaydı. Şimdiye kadar bir iadei ziyarete de gelememiştim  iş yoğunluğundan dolayı. Güzel oldu. DÜGİAD yönetimi ilçemizin ekonomisini dönderen insanların bulunduğu bir dernek. Kendilerine teşekkür ediyorum? dedi.

DÜGİAD Başkanı Rüstem Şen, Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç?un ziyareti ile ilgili şunları söyledi:  ?Kaymakam beyden Allah razı olsun, teşekkür ederiz. Derneğimize icabet etti, yönetim kurulumuza katıldı, bizleri onurlandırdı. Biz zaten sektörel kahvaltılar yapmaya devam ediyorduk. Kaymakam bey de sağolsun bize onur verdi. Ayrıca teşekkür ediyoruz kendisine.?

Şen, Kaymakam beyin oluşturmayı düşündüğü proje birimine sıcak baktıklarını ve her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

 Kahvaltının ardından DÜGİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektiren Kaymakam Koç, akabinde dernekten ayrıldı. Mustafa Demirbaş