AK Parti Adayı Mehmet Gürbüz

?Rüşvetsiz, iltimassız, ihmalsiz bir belediyecilik?

Siyaset 16.01.2014 08:39:52 0
AK Parti Adayı Mehmet Gürbüz

Osmaniye AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürbüz, Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) meclisine konuk oldu.

OTSO Meclis salonundaki toplantıya, başkan Murat Teke, meclis başkanı Ali Saçırkara, yönetim ve meclis üyeleri katıldı.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürbüz, toplantıda, belediyecilik konusunda belli başlı sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Gürbüz, burada yaptığı açıklamada, kentin büyümekte ve gelişmekte olan bir il olduğunu ve yapılan hizmetlerin Belediyecilik anlayışının bir göstergesi olduğunu vurguladı.

Belediyeciliğin değişim ve dönüşüm belediyeciliği olması gerektiğini vurgulayan Gürbüz, şunları kaydetti:

?Hizmet sağlarken bunun hiçbir çıkar gözetmeksizin yapılması gerekir. Biz göreve geldiğimiz de yapılan işlerde rüşvet, iltimas, ihmal gibi şeylere asla yer verilemeyecek. Rüşvetsiz, iltimassız, ihmalsiz bir belediyecilik anlayışıyla çalışmayı esas alacağız. Kent konseyi aktivitelerinin arttırılacağını ve işlevsel hale getirilecek. Temizlik ve güzel ahlak anlayışı üzerinden çalışmalar yapılacak. Belediyecilikte en güzel temizlik kirletmemektir anlayışının hakim olması gerekiyor. Bu ilke çok önemlidir. İlimizin sorunlarına karşılık nasıl çözüm önerileri üretilecek. Belediyecilikte şehri önüne katmak ve şehre değer katacak rant getirecek anlayışıyla hareket edeceğiz. İlimizin ihtiyacı olan kültür parkı ve fuar alanı çalışmaların yapılması gerekiyor. Fakıuşağı?ndan Erzin?e duble yolla bağlantı yapılması, ilimizin batıya doğru gelişmesinden dolayı Toprakkale Kavşağı?na kadar en az 2 adet duble yolun ihtiyaç doğuyor.?

Gürbüz, meclis üyelerinin sorularını yanıtladı. Haber Merkezi