Köylülerin sıkıntılarını dinledi

Sumbas Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, beraberinde Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Kağan Gökçeli, İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Özsaydı, Harun Kundakçı ve birlik encümenlerinden Höyük Köyü Muhtarı Ömer Kara ile birlikte Akdam Köyüne ziyarette bulundu.

Sumbas 22.01.2014 08:21:53 0
Köylülerin sıkıntılarını dinledi

Sumbas Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, beraberinde Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Kağan Gökçeli, İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Özsaydı, Harun Kundakçı ve birlik encümenlerinden Höyük Köyü Muhtarı Ömer Kara ile birlikte Akdam Köyüne ziyarette bulundu.

Merkez Cami çıkışında vatandaşlarla bir araya gelen Yosunkaya, sıkıntıları dinledi.

 

Vatandaşların özellikle üzerinde durdukları su problemleriyle ilgili olarak Yosun kaya, Akdam köyü içme suyu kapsamında bu güne kadar 600,000 TL harcandığını bu yılda İl Özel İdaresinden 1,000,000 TL ödenek ayrıldığını, bu kapsamda yakın bir zamanda çalışmalara başlanılacağını belirtti. 

 

Yosunkaya, ?Öyle ümit ediyorum ki bu yılın sonuna kadar bu büyük projeyi sonuçlandırmış olacağız. Vatandaşlarından gelen talep üzerine Akdam merkeze bayanlara yönelik olan Kur?an kursu açılacak.? Dedi.

 

Yosunkaya, ayrıca köy muhtarının talebiyle yapılan beton yollarda da incelemelerde bulundu.


Kaymakam Yosunkaya, ziyaret esnasında ilgi ve alakadan dolayı başta Akdam Köyü Muhtarı Hacı Osman Kadıoğlu olmak üzere tüm Akdam?lı vatandaşlara teşekkür etti. Mehmet Ali Ulugöl