Ziraat Mühendisi aday gösterdiler

Büyük Birlik Partisi (BBP ) Belediye Başkan Adayının Ziraat Mühendisi Fuat Arıkan olduğunu açıkladı.

Siyaset 4.02.2014 08:21:03 0
Ziraat Mühendisi aday gösterdiler

Büyük Birlik Partisi (BBP ) Belediye Başkan Adayının Ziraat Mühendisi Fuat Arıkan olduğunu açıkladı.

 

İl Başkanı İsmail Gümüş, Şükrü Baba Lokantasındaki aday tanıtım toplantısında, yerel seçimlerde Osmaniye Belediye Başkan adaylarının Fuat Arıkan olduğunu söyledi.

 

BBP Başkan Adayı Fuat Arıkan da hizmet bayrağını elden ele taşıyarak Osmaniye?ye hizmet etmenin önemli olduğunu belirtti.

 

Belediyeciliğin sadece çöp toplamak, yol yapmak, kaldırım düzenlemek olmadığını ifade eden Arıkan, şunları kaydetti:

?Hedefimiz aç, açık, yoksul, muhtaç bırakmamak. Şehrimizin kalkınmasına parmakla gösterilen, özenilen, gıpta edilen, örnek alınan bir belediyecilik anlayışına imza atarak katkıda bulunmak arzusuyla içinizdeyiz.

Güzel Osmaniye her açıdan örnek bir şehir, bir cazibe merkezi haline getirmek hayalini yine Osmaniye halkıyla birlikte başaracağımıza inanıyoruz. Güçlü donanımlı bir ekiple Osmaniye?yi hak ettiği noktaya taşımak en büyük arzumuzdur. Osmaniye?yi bulunduğu yerden çıkarıp, layık olduğu yere taşıyacağız. Biz boş vaadlerle, ulaşılmaz hedeflerle değil, çamur atma yoluyla, haksız ithamlarla, karalayarak kötüleyerek degil, planlarımızla, projelerimizle, vizyonumuzla,hedefimizle, bu seçime gireceğiz.?  Mehmet ali Ulugöl