Özeser, AK Parti Adayı Oldu

Ak Parti'nin Kadirli Belediye Başkanı adayı Fatin Rüştü Özeser oldu.

Siyaset 5.02.2014 08:25:51 0
Özeser, AK Parti Adayı Oldu

Ak Parti'nin Kadirli Belediye Başkanı adayı Fatin Rüştü Özeser oldu.

 

Ak Parti Kadirli İlçe Başkanı Hüseyin Gökçeli, parti binasında düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Ak Parti Genel Merkezi'nin yaptığı çalışma sonrası Kadirli'de Belediye Başkan Adaylarının Fatin Rüştü Özeser olduğunu söyledi.

 

Basın toplantısına katılanlara teşekkür ederek, ilerleyen günlerde seçim bürosunda aday tanıtım toplantısı düzenleneceğini ifade eden Gökçeli, şöyle konuştu:

"Adayımız, Kadirlimize ve ülkemize hayırlı olsun. Seçim süreci başladığında 8 aday adayımız vardı. Kim aday olursa diğer aday adaylar birlik ve beraberlik içerisinde el ele gönül gönüle çalışma sözüyle çalışmalarını sürdürdü. Genel Merkezimizden gelen aday açıklamasının ardından diğer aday adaylarımız maddi ve manevi olarak adayımızın yanında olduklarını belirttiler. AK Parti'ye de yakışan budur. Demokratik bir yarıştı. Bu yarış çok güzel geçti. İnşallah 30 Mart'ta Fatin Rüştü Özeser kardeşimizle seçimi alarak Kadirli'nin tamamlanmamış, eksik kalmış ve yapılmamış hizmetlerini yapacağız."

Toplantıya katılan Ak Parti Belediye Başkan aday adayları söz alarak, seçimde Özeser'in yanında olduklarını ve destek vereceklerini ifade ettiler.

Ak Parti Belediye Başkan adayı Fatin Rüştü Özeser ise toplantıya katılanlara teşekkür ederek, "Yaklaşık 3 ay önce 8 aday adayı olarak yola çıktık. Hep birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık. Başbakanımızın dediği gibi iri ve diri olduk. Geçmişte birtakım hatalarımız oldu. Geçmişten ders almalıyız. Yaptıklarımız ve yapacaklarımızla birlikte geçmişteki hatalarımızı masaya yatıracağız. Daha güzel ve yaşanabilir bir Kadirli için el ele vereceğiz" dedi. Haber Merkezi