Bahçeli yi bağrımıza bastık

MHP Genel Başkanı, hemşerimiz Dr.Devlet Bahçeli, bir dizi açılış ve temel atma programlarına katılmak üzere Osmaniye ye geldi.

Siyaset 8.04.2013 09:01:44 0
Bahçeli yi bağrımıza bastık

MHP Genel Başkanı, hemşerimiz Dr.Devlet Bahçeli, bir dizi açılış ve temel atma programlarına katılmak üzere Osmaniye ye geldi.

İki gün boyunca hemşerileri ile hasret gideren Bahçeli, ilk gün il merkezindeki programlara katılırken ikinci gün ise ilçeleri ziyaret etti.

Büyük sevgi gösterileri ile Toprakkale otoban gişelerinde karşılanan Bahçeli, önce Toprakkale MHP İlçe Teşkilatını ziyaret ederek burada vatandaşlara seslendi.

Bahçeli, şunları söyledi:

‘’Osmaniye başta olmak üzere bütün ilçelerde teveccüh göstererek Milliyetçi Hareket Partisi'ne belediye başkanı yapmış olduğunuz arkadaşlarımız, belediye meclis üyelerimiz ve il genel meclis üyeleri ellerinden gelen gayreti göstermek suretiyle yöreye çok büyük hizmetler sunmuşlardır. Bu hizmetlerin inşallah gelecekte de devamı olacaktır" dedi.

Ardından sebze hali inşaatına geçen Bahçeli, daha sonra belediye binasının temel atma programına katıldı.

Bahçeli, burada ise hükümetin çözüm süreci politikasını sert bir dille eleştirerek, ‘’Gelinen aşamada AKP sanki PKK ile bölücülük yarışına girmiştir. Başbakanın tüm gücüyle sürdürdüğü sözde çözüm süreci, Türk milletine kefen biçme sürecinden başka bir şey değildir. Böyle giderse bölücülere af çıkartılacak. Bu sözde akil insanlar neyi çözdüklerinin farkında mıdır?, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü ile oynamak kimin cüret edeceği bir kepazeliktir.’’ Dedi.

Bahçeli Osmaniye’de, Samet Aybaba İzci Kampı, Korkut Ata Heykeli ve Kent Müzesinin açılışını yaptı.

Ziyaretin ikinci gününde MPH İl teşkilatını ziyaret eden Bahçeli, daha sonra ilçelerdeki programlara katıldı. Haber Merkezi