Beden Dili ve İletişim Semineri

Osmaniye Kamu Hastaneleri Birliği tarafından, Osmaniye Devlet Hastanesi Yöneticiliği ve SYS-Soysal Danışmanlık işbirliğinde 'Beden Dili ve İletişim' konulu seminer verildi.

Yaşam 16.02.2013 10:35:23 0
Beden Dili ve İletişim Semineri

Osmaniye Kamu Hastaneleri Birliği tarafından, Osmaniye Devlet Hastanesi Yöneticiliği ve SYS-Soysal Danışmanlık işbirliğinde “Beden Dili ve İletişim” konulu seminer verildi.

 

Endüstri Yüksek Mühendisi Eğitimci İlhan Soysal, Hastane Konferans salonunda yaptığı konuşmada,  günümüzde yaygınlaşan ve öğrenilme süreci hızlı bir şekilde yayılan beden dilinin tüm sektörlerde olduğu gibi sağlık sektöründe de önemli bir yer teşkil ettiğini belirtti.

 

Hasta ve hasta yakınları ile kurulan iletişimin önemli olduğunu belirten Soysal, ‘’İyi bir izlenim oluşturmanın en güçlü yolu, beden dili’nin etkin ve verimli kullanılmasından geçer. Özellikle verdiğimiz sağlık hizmetlerinde beden dilinin ve iletişimin  başvuran ve çalışanlar arasında çok olumlu sonuçlar doğuracağı hasta ve refakatçılarına tedavi sürecinde olumlu katkıları olacağı aşikardır.’’ Dedi.

 

Seminere, Osmaniye Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr.Cem Uraldı , İdari Hizmetler Başkanı Murat Türk, Osmaniye  Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm.Dr.Faruk Salıoğlu, Osmaniye  Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr.Hüseyin Çelik, Osmaniye  Devlet Hastanesi İdari ve Mali Müdür Fatih Yakar, Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelciliği Müdürü Bahadır Koca, Hizmet alımında çalışan tüm personeller ve sağlık hizmetleri sınıfında hizmet veren birim sorumluları  katıldı. Haber Merkezi