CHP li kadınlar seçim çalışmasına başladı

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Osmaniye İl Kadın kolları, yerel seçim çalışmalarına başladı.

Siyaset 6.05.2013 09:05:59 0
CHP li kadınlar seçim çalışmasına başladı

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Osmaniye İl Kadın kolları, yerel seçim çalışmalarına başladı.

 

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Güvenç başkanlığında  Köşk restaurantta düzenlenen toplantıya; CHP İl başkanı Kemal Tabak, Merkez ilçe Başkanı Ali Temuroğlu, Osmaniye Belediye Başkan adayı Mimar Haydar Aktürk, Gençlik kolları MKYK üyesi Aykut Önal ve Kadın kolları üyeleri katıldı.

Programın açılışında konuşan Kadın kolları Başkanı Dilek Güvenç, Yerel seçimler öncesinde Kadın Kolları olarak yapılacak olan çalışmalar hakkında fikir alış verişi yapmak amacı birlikte olduklarını belirterek, önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlerin startını da Kadın kolları olarak verdiklerini söyledi.

CHP İl Başkanı Kemal Tabak toplantıda yaptığı konuşmada; “Önümüzdeki yerel seçimlerde daha çok çalışıp, birlikte olacağız. Yerel seçimler partimiz ve ülkemiz açısından büyük önem taşımaktadır. Bir çok ilde birden fazla aday varken, Osmaniye’de çok önceden tek aday etrafında kenetlenmiş durumdayız. Genel başkanımız da, Genel başkan yardımcılarımız da Osmaniye’ye ve adayımıza gereken önemi ve desteği veriyor. Hep birlikte, elele, omuz omuza çalışmalıyız. Yolumuz açık olsun”dedi.

CHP Merkez ilçe Başkanı Ali Temuroğlu ise, “Mahalli seçimlerin arefesindeyiz. Bu seçimi canla-başla çalışarak almamız gerekiyor. “ dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, Kadın Kolları Başkan ve üyeleri kendi aralarında fikir alış verişi şeklinde toplantılarını sürdürdüler.  Haber Merkezi