Gençlik Şöleni yapıldı

Osmaniye Fatihhan Gençlik Merkezleri tarafından, Gençlik Şöleni düzenlendi.

Kültür Sanat 3.06.2013 08:54:04 0
Gençlik Şöleni yapıldı

Osmaniye Fatihhan Gençlik Merkezleri tarafından, Gençlik Şöleni düzenlendi.

Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kılıçaslan, Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezindeki programda yaptığı açılış konuşmasında, Osmaniye’de 5 gençlik merkezi ile hizmet verildiğini söyledi.

Öğrencilerin sosyal ve kültürel aktivitelerde bulunabilecekleri, okul dışındaki zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirebilecekleri müspet meşguliyet alanları oluşturmak için çalıştıklarını ifade eden Kılıçarslan’ Fatihhan Gençlik merkezleri olarak geleceğimiz olan siz gençlerin bu merkezlerde helal dairedeki isteklerinizi imkânlarımız ölçüsünde yerine getirmeye devam edeceğiz. Yarının sahipleri olan gençler olarak sizden beklentimiz anne babanın vatanınıza milletine bağlı milli ve manevi değerler ile dolu bireyler olarak yetişmeniz başta anne babanızı ve sonra bizleri mutlu edecektir” diye konuştu.

Kılıçarslan, programa katılanlara teşekkür etti.

Şölende, Osmaniye Kurtuluş Savaşı Konulu Şiir Okuma Yarışması birincisi Mustafa Yılmaz Şiir dinletisi, Arkadaş çevresini konu alan tiyatro gösterisi, Semah gösterisi, Mustafa Furkan’ın Ezgileri, Grup Rock konseri verdi.

Fatihhan Gençlik Merkezleri ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan Halı Saha Futbol Turnuvasında şampiyon olan Arslanlar takımına, ikinci olan Ultra Arslanlar, Seven Gençlik takımlarına kupa, sporcularına madalya ve hediye verildi.

Etkinliğe destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Aktif Gazeteciler Cemiyeti ve Hoşgörü eğitim Kurumlarına teşekkür plaketi verildi. Haber Merkezi