Asılsız çağrıları önlemek için broşür ve bilgilendirme yapılıyor

Osmaniye 112 Acil Çağrı Merkezi, asılsız çağrı sayılarının azaltılması ve farkındalık oluşturmak için ilçelerde esnaf ve vatandaşlara broşür ve acil durum kılavuzu dağıttı.

Gündem 21.05.2022 14:40:00 0
Asılsız çağrıları önlemek için broşür ve bilgilendirme yapılıyor

Osmaniye 112 Acil Çağrı Merkezi, asılsız çağrı sayılarının azaltılması ve farkındalık oluşturmak için ilçelerde esnaf ve vatandaşlara broşür ve acil durum kılavuzu dağıttı.  "Adım Adım 112'' Faaliyeti Tanıtım Programı Düziçi’nde çalışma yapıldı. 
Tek numara 112 acil çağrı hattının aktif olarak kullanımını arttırmak istediklerini belirten yetkililer; "Yıllardır farklı telefon numaraları kullanarak acil yardım hizmeti almaya çalışan vatandaşlarımızın alışkanlıklarının değiştirilmesini sağlamak, acil çağrıların artık 'Tek Numara 112 Acil Çağrı'  hattı üzerinden karşılandığını kamuoyuna duyurmak, farkındalığın artırılması, asılsız çağrı sayılarının azaltılması amacıyla Düziçi ilçemizde  'Adım Adım 112'' Programı doğrultusunda kalabalık cadde/bulvarlarda esnaflara yönelik  broşür ve acil durum kılavuzu dağıtıldı." açıklamasını yaptı.
112 Acil Çağrı Merkezi