Atatürk Caddesinde Koronavirüs denetimi yapıldı

Osmaniye Valisi Dr.Erdinç Yılmaz, Dinamik Denetim Modeli çerçevesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri denetimine katıldı.

Gündem 9.04.2021 15:55:00 0
Atatürk Caddesinde Koronavirüs denetimi yapıldı

Osmaniye Valisi Dr.Erdinç Yılmaz, Dinamik Denetim Modeli çerçevesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri denetimine katıldı.

Atatürk Caddesi boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Guddusi Arık katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, denetimleri sırasında, esnaf ve vatandaşlarımızdan maske, sosyal mesafe ve temizlik kuralları konusunda hassasiyet göstermelerini, bulaşın önemli kaynaklarından olan ev, akraba, komşu ve taziye ziyaretlerini mutlaka ertelemelerini, çevrelerinde bu ziyaretleri yapanlar varsa uyarmalarını istedi. 

Denetimlerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Dinamik denetim modeline göre yaptığımız denetimlerimizi, her gün olduğu gibi, bugün de sürdürüyoruz. Bütün cadde ve sokaklarımızda, toplumumuzun olduğu her alanda olmaya gayret gösteriyoruz. Kaymakamlarımız, il müdürlerimiz, daire amirlerimiz de alanda denetimlerine devam ediyorlar. Biz denetimlerimize aralıksız devam ediyoruz ama bu mücadeleyi kazanabilmemiz için tüm vatandaşlarımızın bu mücadelenin içinde yer almaları gerekiyor. Çünkü bunu ancak hep birlikte mücadele ederek kazanabiliriz. Osmaniyeli hemşerilerimden, bir kez daha maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına hassasiyetle uymalarını ısrarla talep ediyorum. Mutant virüsün yayılma hızı çok daha fazla ve gençlerimiz arasında çok arttı. Bu nedenle çok dikkat etmemiz gerekiyor. Hep birlikte mücadele ettiğimizde Allah’ın izniyle bunun üstesinden geleceğimize inanıyorum.” diye konuştu.

Osmaniye Valiliği