“Atatürk’e ve ilkelerine her zamankinden daha çok ihtiyaç var”

Osmaniye’nin Kadirli İlçesinde İYİ Parti ilçe teşkilatı, Atatürkçü Düşünce Derneğini ziyaret etti.

Siyaset 10.02.2022 18:24:00 0
“Atatürk’e ve ilkelerine her zamankinden daha çok ihtiyaç var”

Osmaniye’nin Kadirli İlçesinde İYİ Parti ilçe teşkilatı, Atatürkçü Düşünce Derneğini ziyaret etti. İYİ Parti Kadirli İlçe Başkanı Mehmet Soğancı, Atatürk’e ve ilkelerine ne kadar muhtaç olduğumuz ortaya çıkmıştır dedi.
Kadirli ilçesi, Pazar mahallesi, Osman Nuri Saygılı caddesindeki yeni yerine taşınan Atatürkçü Düşünce Derneği Kadirli Şubesine, İYİ Parti Kadirli ilçe başkanlığı tarafından nezaket ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette İlçe Başkanı Mehmet Soğancı, Kadın Politikalarından sorumlu başkan Berna Bulu, Kadın Kolları Başkanı Binnaz Güfer ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı. İYİ Parti heyetini ADD Kadirli Şube başkanı İbrahim Ayyıldız ve yönetim kurulu üyeleri Nuri Delikurt, Güllü Başdoğan, Osman Işık ve Turan Kütküt karşıladı.
İYİ Parti Kadirli İlçe Başkanı Soğancı; "Son dönemde Türkiye'de yaşanan toplumsal rahatsızlıkların  çözümünde Atatürk'e ve ilkelerine ne kadar muhtaç olduğumuz ortaya çıkmıştır" dedi. ADD Kadirli Şube Başkanı Ayyıldız, sıradan bir dernek olmadıklarının altını çizerek; "ADD örgütlülüğü, her zaman  toplumsal barışı hedefleyen bir harekettir.  Atatürk İlke ve İnkılaplarına inanmış,  bu prensipleri  içselleştirmiş kişilerin seçtikleri en önemli ve tek yoldur.  Bu  örgütlülük çağın gerekliliği neyi gerekli kılıyorsa o prensiplerde hareket etme hareketidir.  ADD asla  sıradan bir sivil toplum örgütü değildir" dedi.
İYİ Parti  Kadirli İlçe Başkanlığı