Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkan Bebek güven tazeledi

Osmaniye Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası seçimlerinde üç başkan adayı yarıştı.

Gündem 21.01.2022 09:07:00 0
Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkan Bebek güven tazeledi

Osmaniye Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası seçimlerinde  üç başkan adayı yarıştı.
Köşk Düğün salonunda gerçekleştirilen seçimde Osmaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Murat Yalçın divan başkanı olarak görev aldı.
 Yeterli çoğunluğunun sağlanmasının ardından gündem maddeleri geçilen kongrede Osmaniye Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı ve Başkan Adayı Ali Bebek, Başkan adayları Murat Bozan ile Şaban Kurt birer konuşma yaptı.
565 esnafın oy kullanma hakkı olduğu seçimde 362 oy kullanıldı. Kullanılan oyların 221 alan mevcut başkan Ali Bebek güven tazelerken Başkan Adaylarından Murat Bozan 86, Şaban Kurt 41 oy aldı. Kullanılan 7 oy ise geçersiz sayıldı.
Oy sayımın ardında başkan adayları kol kola poz verirken  üç başkan adayının da verdiği mesaj “berber ve kuaför esnafı kazandı” oldu.
BEBEK “MURAT YALÇIN BİRLİKTE ÇALIŞMALAR SÜRDÜRECEĞİZ”  
Teşekkür konuşmasını yapan Osmaniye Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Ali Bebek “Esnafımız bize olan güvenini tazeledi. Onlara verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Esnafımıza layık olmak elimizden gelen ve üzerimize düşen konuları yerine getireceğiz.  Kendileri layık olmak için inşallah  Osmaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Murat Yalçın birlikte çalışmalar sürdüreceğiz.  Esnafımıza verdiğimiz sözün arkasındayız. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza oda başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimizi bildiriyoruz” dedi.
YALÇIN “SEÇİMİN KAZANANI ESNAF OLDU”
Seçimin kazananı olmadığını seçimin kazananın esnaf olduğunu vurgulayan  Osmaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Murat Yalçın “Bu seçimlerin kazananı olmaz, çünkü esnaf kazanıyor. Üç tane birbirinden kıymetli buraya başkan adayı oldu. Hepside meslek için aday oldu, esnafa hizmet için aday oldu. Yalnız tabîki burada üyelerin en çok takdirini alan aday seçimi kazandı.  Ali Bebek başkanımda güven tazeledi. Kendisini, yönetimini ve ekip arkadaşlarının hepsini kutluyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde çok farklı bir Ali Bebek göreceklerine canı gönülden inanıyorum.  Seçimin esnafımız başta olmak Osmaniye’ye bu seçimin hayırlı olmasını diliyorum”  şeklinde konuştu.  
Kullanılan oyların 221 alan güven tazeleyen  mevcut başkan Ali Bebek’in listesinde Mesut Şahin, Haydar Korkmaz, Atalay Coşkun, Halil Karaküçük, Mahmut Damcı ve Aslan Atılgan isimleri yer aldı.