Dernek üyeleri, çocuk oyunları oynadı

Önder Osmaniye İmam Hatipliler İl Başkanlığı Aile Pikniği etkinliği gerçekleştirdi.

Gündem 20.05.2022 18:24:00 0
Dernek üyeleri, çocuk oyunları oynadı

Önder Osmaniye İmam Hatipliler İl Başkanlığı Aile Pikniği etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlikte geçmişten bugüne çocuk oyunları ve sportif faaliyetler yapıldı. 
Osmaniye Yeniköy Kuş Cennetinde gerçekleşen etkinliğe; Önder Osmaniye İmam Hatipliler İl Başkanlığı, Rahimehatunder Rahime Hatun İmam Hatipliler Derneği, Osmaniye Öncü Spor Kulübü, Yiğit Osmaniye Spor Kulübü üyeleri katıldı.  Üyeler; Kale devirme, Sek sek, Yakar top, Çuval yarışı, Yumurta taşıma yarışı, Gülle oynama, Kiriştek çevirme, Kovalamaca, Altı taş, Beş taş, Ebe saklambaç, Voleybol, Ayak voleybolu, Halat çekme gibi oyunlar, sabah saatlerinde başlayan programla ekmek arası kavurma, soğan piyaz, dometes, ayran, semaver çayı ve çocukluk duygularıyla dolu dolu bir gün geçirdi. 
Katılım sağlayan tüm üyelere teşekkür eden Önder Osmaniye İmam Hatipliler İl Başkanı Ömer Bahçeci; "Geleneksel olarak yaptığımız Önder Osmaniye Bahar ayı Aile Pikniği sebebiyle müsait olupta katılım sağlayan tüm üyelerimize, sponsorlarımıza, hayr sahibi dostlarımıza teşekkür ederiz. Emek veren dostlarımızdan Yüce Yaradan razı ve memnun olsun. Önder Osmaniye İmam Hatipliler İl Başkanlığı olarak bizler gerek spor kulüplerimizle gerekse, İmam Hatip derneklerimizle tüm halkımıza hizmet edebilmenin gayreti içerisinde hizmet etmekteyiz. Ülkemizin birlik beraberlik içerisinde gelişmişlik seviyesinin üzerine çıkarabilme azim ve kararlılığı ile akademik, sosyal, kültürel, sportif alanlarda da en iyiye ulaşabilme gayretiyle, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize her konuda sahip çıkabilme gayretindeyiz" dedi.
Önder Osmaniye İmam Hatipliler Derneği