DEVA Partisi, Düziçi'nde istişarelerde bulundu

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin, DEVA Partisi Düziçi İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Gündem 15.11.2021 11:23:00 0
DEVA Partisi, Düziçi

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin, DEVA Partisi Düziçi İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
Düziçi'ni ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin’e; DEVA Partisi Osmaniye İl Başkanı Avukat Abdullah Göktürk ve Osmaniye teşkilatı da eşlik etti.
Refik Cesur Bulvarı Üzeri Haleplioğlu Petrol Karşısı Yeşilova Mahallesinde Bulunan DEVA Partisi Düziçi İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Ömer İşcan ve ilçe teşkilatı ile vatandaşların karşıladığı Candan Karlıtekin ve DEVA Partisi Osmaniye İl Başkanı Avukat Abdullah Göktürk ile Osmaniye teşkilatı burada yapılan istişarelerin ardından,  Cuma Pazarını ziyaret ederek halkın sorunlarını dinlediler ve vatandaşlar sohbet ettiler.
Konuyla ilgili olarak açıklamalarda buluna DEVA Partisi Düziçi ilçe başkanı Ömer İşcan, “Partimiz Düziçi’nde her geçen gün yeni üyelerimiz ile gücüne güç katmaya devam ediyor. Yeni oluşum içerisinde olan partimiz her kesimden büyük ilgi görüyor ve dikkatli bir şekilde taklip ediliyor. Bizde halkımızın derdine derman olmak için DEVA Partisi olarak yaptığımız tespitler ve çözüm odaklı projelerimiz ile halkımıza en güzel hizmeti sunacağız” diye konuştu. Haber Merkezi