Düziçispor’dan Vali Yılmaz’a ziyaret

Osmaniye’nin Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Düziçispor Yönetimi, teknik ekibi ve futbolcuları, Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ı ziyaret etti.

Spor 19.03.2021 09:23:00 0
Düziçispor’dan Vali Yılmaz’a ziyaret

Osmaniye’nin Bölgesel Amatör Lig temsilcisi  Düziçispor  Yönetimi, teknik ekibi ve futbolcuları, Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ı ziyaret etti. 
17 Nisan’da başlaması planlanan Bölgesel Amatör Lig öncesini hazırlıklarını sürdüren Tüysüzspor’un Bal Ligine katılım hakkı devralan Düziçispor Kulübü Başkanı ve B Lisanlı Teknik Direktörü Fatih Topal çalışmalar ve lig hakkında Vali Yılmaz’a bilgiler aktardı.
Osmaniye’de amatör  futbol liglerinde forma giyen yetenekli ve genç sporculardan bir oluşturduklarını kaydeden Düziçispor Kulübü Başkanı Fatih Topal memleket çocuklarına sahip çıkmak için yola çıktıklarını ifade etti.
Kadrolarında Osmaniyeli  2000 ve daha küçük doğumlu 20 sporcu barındırdıklarını kaydeden Başkan Topal gençlere güvenlerini tam olduğunu ifade ederek takım içinde yer alan deneyimli memleket çocuklarıyla başarılı bir sezon geçirmek için sıkı çalıştıklarını kaydetti.
Lige iki takımla katılma hakkı olan Osmaniye’nin ligde tek takımla temsil edileceğini kaydeden Düziçispor Kulübü Başkanı Fatih Topal amaçlarının formasınıda giydiği Osmaniyespor FK başta olmak üzere Türk futboluna profosyonel sporcular kazandırmak olduğunu söyledi.
3. Lig 3. grupta yer alan sezonun ilk yarısında çıkış elde eden Osmaniyespor FK, ligin devre arasında yaptığı transferlerle üst sıraları çıkmayı planlıyor. 
Düziçispor Yönetiminin, teknik ekibi ve futbolcularıyla moral ve motivasyonlarının yüksek olduğu gözlerden kaçmadığı ziyarette Vali Yılmaz'a 80 numaralı Düziçispor forması hediye ettiler. 
Vali Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken kulüp başkanı Fatih Topal ve  heyetine  teşekkürlerini iletti.
Ziyarete Düziçispor Kulüp Başkanı Fatih Topal’a   sporsever  Genç İş Adamı Latif Alaca, Kulüp Müdürü ve Sosyal Medya Sorumlusu Resul Özdil, takım kaptanı Ahmet Çiftçi ile sporcular Ahmet Necdet Polat, Eren Kurt eşlik etti. Düziçispor