Gelecek Partisi istişare toplantısı gerçekleştirdi

Gelecek Partisi Osmaniye İl Teşkilatı, mahalle ve köy Başkanlarıyla bir araya geldi.

Siyaset 10.02.2022 18:33:00 0
Gelecek Partisi istişare toplantısı gerçekleştirdi

Gelecek Partisi Osmaniye İl Teşkilatı, mahalle ve köy Başkanlarıyla bir araya geldi.
Toplantıya İl Başkanı Mustafa Saygılı, İl Başkan Yardımcısı Osman Kuru,  Merkez İlçe Başkanı Ali Koca, Hasanbeyli İlçe Başkanı Mustafa Demir, Toprakkale İlçe Başkan Vekili Reşat Şahan, parti yönetcileri, mahalle, köy başkanları  ile Parti üyeleri katıldı.
 Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda konuşma yapan GELECEK Partisi Osmaniye İl Başkanı Mustafa Saygılı “Bugün İl Teşkilatımız ile Mahalle ve Köy Başkanlarımızın istişare toplantısını gerçekleştirdik. Gelecek Partisi olarak bu toplantımıza olumsuz hava şartlarına rağmen katılımını esirgemeyen tüm Gelecek gönüllülerine candan ve yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dedi. 
SAYGILI “ŞİMDİ YENİ ŞEYLER SÖYLEME ZAMANI”
Toplantıda Parti çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Saygılı “Parti olarak yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımız devam etmekte. İlçe, mahalle ve köy Başkanlarımızla koordineli bir şekilde gece gündüz demeden çalışıyoruz”  dedi. 
Gelecek Partisi Osmaniye İl Başkanı Mustafa Saygılı  partide çalışmalarını başlayan İl Başkan Yardımcısı Osman Kuru’ya yeni görevinde başarılar diledi.
Parti politikaları hakkında bilgi veren  Gelecek Partisi Başkan Yardımcısı Osman Kuru “Partimizin temel ilkesi insana odaklılıktır. Siyasetimizin öznesi sadece ve sadece insandır. İnsanı onurlu ve insanca yaşamasıdır. Böylece gelecek partisinin amacı  toplumun bütün ferdini ayrım gözetmeksizin eşit kabul etmek kapsayıcılık ilkesidir.  Toplumuzun ve milletimizin her bir ferdini ayrım gözetmeksizin eşit kabul eden eşit kabul eden bir siyasi anlayışın sözcüsü olacağız. Gelecek Partisinin amacı zihinlerimizi özgürleştirmek, psikolojilerimizi yenilemek ve toplumsal değerlerimizi kalkındırmak için partimizin tüzüğü ve programı çerçevesinde çalışacağız. 
Osmaniye il teşkilatının kuruluşunda bugüne kadar özveri ile çalışan Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı, İl Başkanımız Mustafa Saygılı’ya ve ekibine . Yeniköy Muhtarı Ahmet Çelik beye, Bilal Metin Beye ve Mahmut Taşkın beye partimize katkılarından dolayı çok teşekkür ederim. Ayrıca burada bugün bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize gönülden şükranlarımı sunarım. Biz gelecekten umutluyuz” dedi. 
Gelecek Parti Hasanbeyli İlçe Başkanı Mustafa Demir ise Gelecek Partisinin toplumun geniş kitlelere ulaşmaya devam ettiğini  ifade etti.
Başkan Demir “Partimiz gün geçtikçe yeni üye kayıtları ile hep birlikte kenetlenerek çoğalıyoruz. Partimizi gruplar şeklinde katılımlar sağlanıyor. Katılımlara öncülük yapan parti arkadaşlarıma  çok çok teşekkür ediyoruz.  Ayrıca sayın il başkanım her zaman yanındayım her zamanda yanında olacağımın sözünü veriyorum” şeklinde konuştu.
Programda Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Ali Koca selamlama konuşması gerçekleştirdi.  Program partiye katılan vatandaşlara rozetleri takıldı.