Hardallık ve Azaplı köylerine AK Parti ziyareti

AK Parti Kadirli Teşkilatı 2023 genel seçimler için köy ziyaretleri kapsamında Hardallık ve Azaplı köylerini ziyaret etti.

Siyaset 29.12.2022 18:14:00 0
Hardallık ve Azaplı köylerine AK Parti ziyareti

İlçe Kadın Kolları Başkan Leyla Erbilgin Tekerek ve yöneticilerini, Ak Parti Hardallık Köyü Başkanı Ercan Kalli ve Azaplı Köy Başkanı Özcan Dere karşıladı. 
Tekerek köy gezilerinde yaptığı açıklamada, Ak Parti’nin 20 yıldan bu yana vatandaşların neşesine, kederlerine ortak olmaya çalıştığını belirtti.
Köy gezilerinde varsa sorunların dinlendiğini, çare üretilmeye çalışıldığını ifade eden Tekerek, “Hardallık köyü Başkanımız Ercan Kalli ve Azaplı Köy Başkanımız Özcan Dere'nin aktif olarak çalıştıklarını gördük. Köyde yapılması planlanan çalışmalarla ilgili istişarede bulunduk. Daha sonra evlere konuk olduk. Bizleri çok güzel ağırlayan, evlerinde misafir eden Hardalık ve Azaplı Köyü sakinlerine çok teşekkür ediyoruz. Bu gezilerimiz bundan sonra da devam edecektir. Köy gezimizde bizlere refakat eden Hardallık Köyü Başkanımız Ercan Kalli ve Azaplı Köy Başkanımız Özacan Dere'ye teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. 

AK Parti İlçe Başkanlığı