İş ile yatarız iş ile kalkarız!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Belediye Başkanı adayı İbrahim Çenet, partililerce görkemli bir şekilde karşılandı.

Siyaset 20.12.2023 16:35:00 0
İş ile yatarız iş ile kalkarız!

Atatürk Caddesindeki parti binasında düzenlenen tanışma programı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.
Program, Kur'an-ı Kerim okunması ve dua yapılmasının ardından MHP Merkez İlçe Başkanı Bilal Çenet, İl Başkanı Yusuf Çomu ve MHP MYK Üyesi Ali Fuat Kardaş'ın selamlama konuşmasıyla devam etti.
Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Belediye Başkanı adayı İbrahim Çenet ise yaptığı açıklamada, karşılaşmadan ve ilgilerinden dolayı partililere teşekkür etti.
Konuşasına Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen Çenet, Osmaniye’ye canla başla çalışmak için geldiğini söyledi.
Tecrübesiyle memleketin batısından doğusuna, kuzeyinden güneyine her köşesinde hizmet verdiğini aktaran Çenet, şunları kaydetti:
“Liderimiz bundan sonra Osmaniyemize hizmet vereceksin dediğinde baş üstüne efendim, emredersiniz dedik ve siz değerli hemşerilerimizin yanına şehrül emin olmak için izin almaya geldik. Allah’ın izniyle önümüzde bir 31 Mart 2024 yerel seçimleri var. Osmaniyemizi liderimizin talimatıyla bir büyükşehir statüsü kazandırmak için çalışacağız. Anlatacak çok şey var. Allah’ın izniyle biz dersimize çalıştık. Sizlerle birlikte inşallah çok çalışacağız. Genelden yerele birlik içerisinde ülkemizin birliği için çalışacağız. Bakın yerel yönetimler çok önemlidir. Buradaki hizmetlerin devamı için bizim kaynak sıkıntısı çekmememiz için, yukarıda Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile uyumlu ve kaynak alabilecek bir yönetim olmamız için burada inşallah yerel yönetimi alarak yolumuza devam edeceğiz. Biz sizlere söz veriyoruz. Biz makamın değil işinin delisi adamlarız. İşle yatarız işle kalkarız. Bizler burada sizlerin de desteği ile şehrimizin şehri emini olmaya talibiz” 
Çenet, konuşmasının ardından partililerle tanıştı.