Kadirli Belediyesi unutulmaz bir gün yaşattı

Kadirli Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü hafta sonunda Ankara'ya çıkarma yaparak Osmaniye Vakfı ile birlikte hemşehrilerine unutulmaz bir gün yaşattı.

Gündem 7.12.2021 08:56:00 0
Kadirli Belediyesi unutulmaz bir gün yaşattı

Kadirli Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü hafta sonunda  Ankara'ya çıkarma yaparak Osmaniye Vakfı ile birlikte hemşehrilerine unutulmaz bir gün yaşattı.
Osmaniye Vakfı ile Kadirli Belediyesi işbirliğinde düzenlenen sucuk ekmek etkinliği yoğun ilgi gördü.  Ankara'da  Osmaniye Vakfı'nda öğrencilere ve vatandaşlara  yönelik Sucuk Ekmek etkinliğinde bir araya gelen Osmaniyeliler, meşhur Kadirli sucuk ekmeğini yiyerek hem moral depoladılar hem de  birlik ve beraberlik içinde olmanın mutluluğunu yaşadılar.  
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin  Özel Kalem Müdür Yardımcısı hemşehri  Akın Yavuz, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Semercioğlu'nun organizesindeki katılımı ile vakıf binasında gerçekleşen etkinlikte  öğrenciler doyasıya eğlenmenin de fırsatını  buldular.
Başkan Yardımcısı Hakan Semercioglu, Kadirli Belediye Başkanı  Ömer Tarhan’nın talimatı ile buradayız sizlere çok selamları var.sizleri çok sevdiğini belirterek her zaman hemşehrilerimizin yanındayız  mesajını iletti.
Akın Yavuz'da, Katkılarından dolayı Kadirli Belediye Başkanımız sayın  Ömer Tarhan’a, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Semercioğlu’na ve belediye personellerine teşekkür etti.   Kadirli Belediyesi