Kaptan Öztürk ile OsmaniyesporFK’nün yolları ayrıldı

3. Lig 3 Grupta mücadele eden OsmaniyesporFK’de 5 Ocak’da başlayan ara transfer dönemi ile hareketlilik yaşanmaya devam ediyor.

Spor 17.01.2021 18:24:00 0
Kaptan Öztürk ile OsmaniyesporFK’nün yolları ayrıldı

3. Lig 3 Grupta mücadele eden OsmaniyesporFK’de 5 Ocak’da başlayan ara transfer dönemi ile hareketlilik yaşanmaya devam ediyor.
OsmaniyesporFK’ninn resmi  sosyal medya hesabından yapılan açıklama ile takım Mustafa Öztürk’le  yoların ayrıldığı açıkladı. Bu açıklama ile birlikte ara transfer döneminde sarı yeşilli ekibin yollarını ayırdığı oyuncu sayısı 9’a çıktı. 

Osmaniyespor FK takım kaptanı  Mustafa Öztürk’ün  whatsapp  yaptığı durumda takımdan ayrıldığı açıklarken  bu bilgi kulüp kaynakları tarafından doğrulanmamıştı.
Dün OsmaniyesporFK’nin resmi  sosyal medya hesabından yapılan açıklama ile teyit edilerek  “Futbolcumuz Mustafa Öztürk ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Mustafa Öztürk’e bundan sonraki kariyerinde ve hayatında başarılar diler, kulübümüze verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederiz” denildi. 
OsmaniyesporFK’nün kadrosunu  2019-2020 futbol sezonda ara transferde dönemde dahil olan 34 yaşındaki  futbolcu geçtiğimiz sezon 10 maçta forma giymişti.  

Kaptan Öztürk pandemi nedeniyle tamamlanamayan sezonu 5 golle kapatırken iki maçta takımına attığı gollerle takımının hanesine puan yazdıran isim olmuştu.
2020-2021 16 maça 3 ayrı teknik ekiple çıkan OsmaniyesporFK’nde yaşanan dalgalanmalardan etkilenen Mustafa Öztürk yaşadığı sakatlık, seyirci ve teknik heyetle yaşadığı sorunlarla gündemde kaldı.  İlk devre oynanan 16 maçın 10’nunda forma giyen Mustafa Öztürk fileleri bir kez havalandırdı. 
Kulüpte ayrılıkların sürüp sürmeyeceği önümüzdeki günlerde belli olması beklenirken  5 Ocak’da başlayan ara transfer döneminin  1 Şubatta sona erecek.

Haber merkezi