Tarih: 21.01.2022 09:19

ODAK'lılar battaniye dağıttı

Facebook Twitter Linked-in

Osmaniye İl Milli Eğitim Arama ve Kurtarma Ekibi ile Osmaniye Dağcılık ve Doğa Sporları Klubü (ODAK) üyeleri, kar yağışı nedeniyle mahsur kalan vatandaşlara battaniye dağıttı.
Bahçe İlçesinde kar yağışından dolayı mahsur kalan vatandaşların soğuktan korunmaları için bütün hayırseverler gibi ODAK ve İl Milli Eğitim Arama ve Kurtarma ekibi de seferber oldu.
ODAK ekibi ile İl Milli Eğitim Arama ve Kurtarma Ekipleri, Bahçe ilçesi Kızlaç köyü mevkiinde mahsur kalan vatandaşların soğuktan etkilenmemeleri için battaniye yardımında bulundular.
Bu yardım sırasında kendisini yalnız bırakmayan ODAK'lılara teşekkür eden ODAK Başkanı Muhammed Doğan, "Osmaniye'mizde meydana gelen kar yağışının ardından Bahçe İlçemizde onlarca aracımız mahsur kaldı. Bundan dolayı devletimizle birlikte bizler de yardım eli uzatmak istedik. Vatandaşlarımızın soğuktan bir nebze de olsa etkilenmemeleri için battaniye yardımında bulunduk. Bizler birlik ve beraberlikle güzeliz. Ekibimizdeki arkadaşlarıma bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu. ODAK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —