OKÜ, çiçeklerle süsleniyor

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Karacaoğlan Kampüsünde öğrencilere doğa bilinci aşılamak için çiçek dikim etkinliği yapıldı.

Gündem 4.11.2022 15:33:00 0
OKÜ, çiçeklerle süsleniyor

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Karacaoğlan Kampüsünde öğrencilere doğa bilinci aşılamak için çiçek dikim etkinliği yapıldı. Gönüllülük dersi kapsamında yapılan nergis ve sümbül soğanı dikim etkinliğine OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’da katıldı. 
OKÜ Karacaoğlan Yerleşkesinde yeşil alanları artırmak, öğrencilerde doğa bilincini aşılamak  ve toplumsal duyarlılık oluşturmak  amacıyla sümbül ve nergis dikimi gerçekleştirildi. Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü 2. Sınıf öğrencileri Gönüllülük Çalışmaları Dersi kapsamında dersin öğretim üyesi Doç. Dr. Oğuzhan Çolakkadıoğlu öncülüğünde, Fen Edebiyat Fakültesi Binası önündeki yeşil alanda sümbül ve nergis dikimi gerçekleştirdi.
Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, öğrenciler ile birlikte sümbül ve nergis soğanlarının dikimini gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında 2 bin sümbül ve 500 nergis soğanı toprakla buluşturuldu.
OKÜ