OKÜ, işbirliği protokolü imzalamaya devam ediyor

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) ile Türkiye TT Hotels Turkey Otel Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş. arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Gündem 26.11.2021 10:18:00 0
OKÜ, işbirliği protokolü imzalamaya devam ediyor

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) ile Türkiye TT Hotels Turkey Otel Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş. arasında iş birliği protokolü imzalandı.
Rektörlük Binası makam odasında düzenlenen imza törenine, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ceyhun Yükselir, OKÜ Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nihat Arıkan ile dünya turizm devi TUİ Grubun Türkiye Temsilcisi Av. Kaan Şahinalp ve İnsan Kaynakları Direktörü Murat Satı Demirel katıldı.

Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Rekreasyon Yönetimi Bölümü ile Türkiye TT Hotels Turkey Otel Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş. (TT Hotels Turkey Otel Hiz. Turz. ve Tic. A.Ş.) kapsayan iş birliği protokolü ile OKÜ Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Rekreasyon Yönetimi Bölümü ve TT Hotels Turkey Otel Hiz. Turz. ve Tic. A.Ş. arasında mesleki ve eğitsel konularda işbirliği yapmayı, öğrencilerin kendi istekleri dahilinde istihdam edilmelerine, öğretim elemanlarının iş başı eğitimleriyle akademik araştırmalarına ve OKÜ personelinin TT Hotels Turkey Otel Hiz. Turz. ve Tic. A.Ş. tesislerinde tatil olanaklarından yararlanmalarına ilişkin usul ve esasları kapsıyor. Ayrıca iş birliği protokolü ile TT Hotels Turkey Otel Hiz. Turz. ve Tic. A.Ş personeline sunulan tüm hizmet içi eğitimlerden istihdam edilen OKÜ öğrencilerinin de yararlanabileceği bildirildi.

OKÜ ve Türkiye TT Hotels Turkey Otel Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş. arasında gerçekleştirilen protokol, Rektör Uzun ile Türkiye TT Hotels Turkey Otel Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş. adına TUI Grubun Türkiye Temsilcisi Av. Kaan Şahinalp tarafından karşılıklı imza altına alındı.

Yeni iş birliği protokolü hakkında konuşan Rektör Uzun, "Bu protokol ile mesleki ve eğitsel konularda iş birliği yapmayı bunun yanı sıra öğrencilerimizin nitelikli konaklama işletmelerinde staj yapmaları, Üniversitemiz personelinin TT Hotels Turkey Otel Hiz. Turz. ve Tic. A.Ş. tesislerinde tatil olanaklarından avantajlı bir şekilde yararlanmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. İş birliğinin Üniversitemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Biz bu iş birliği protokolünü çok önemsiyoruz ve bu tür iş birliklerinin arttırılması noktasında da devletimizin bize sunduğu imkânları etkin ve etkili bir şekilde kullanmaya devam edeceğiz.” dedi. OKÜ