OKÜ'lüler Melek Mosso şarkılarıyla coştu

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinde gerçekleşen Bahar Şenliklerinin ikinci gününde öğrenciler doyasıya eğlenmeye devam etti.

Gündem 18.05.2022 14:56:00 0
OKÜ

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinde gerçekleşen Bahar Şenliklerinin ikinci gününde öğrenciler doyasıya eğlenmeye devam etti. Gün boyunca düzenlenen etkinliklerde eğlenceli vakit geçiren gençler, Melek Mosso konseriyle unutmayacakları bir gece yaşadı.
OKÜ Bahar Şenliği’nin ikinci günü, OKÜ Genç-İz Kulübü tarafından hazırlanan çeşitli yarışmalarla başlayıp, şenlik şahnesinde OKÜ Edebiyat Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan şiir dinletisi ile devam etti. İstek şarkılar ile devam eden Bahar Şenliği’nde 15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Gençlik Sanat Tiyatrosu tarafından ‘Nereden Geldin Teyze’ isimli komedi tiyatro oyunu sergilendi. 15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde, tek perde olarak sergilenen ‘Nereden Geldin Teyze’ isimli komedi tiyatro gösterisi Üniversitemiz öğrencileri tarafından büyük alkış aldı.Şenlik alanında devam eden etkinliklerde OKÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri halk oyunları gösterisi sundu. İzleyenlerden büyük alkış alan halk oyunları sonrasında şenlik sahnesinde karaoke etkinliği düzenlendi. Daha sonra OKÜ Genç-İz Kulübü tarafından hazırlanan balon ve uçurtma etkinliğinde yüzlerce balon gökyüzü ile buluşturuldu.
Öğrencilerin halaylarla eğlendiği bahar şenliğinde OKÜ Müzik Kulübü şenlik sahnesinde yer alarak birbirinden özel eserleri seslendirdi.
Bahar şenliğinde ikinci günün sonunda Melek Mosso sahne alarak geceye damga vurdu. Konser öncesi Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun’u makamında ziyaret eden sevilen sanatçıya Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun tarafından Karatepe Kilimi takdim edildi.
Konser için OKÜ Stadyumuna gelen Melek Mosso ve orkestrası seslendirdikleri şarkılarla OKÜ stadyumunu dolduran hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı. Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, konser arasında ünlü sanatçı Melek Mosso’ya çiçek takdim etti. Burada kısa bir konuşma gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, “Bizi bu güzel günümüzde yalnız bırakmayan değerli sanatçımız Melek Mosso’ya teşekkür ediyor, şehitler diyarı ve yiğidin harman olduğu Osmaniye’ye hoşgeldiniz diyoruz.” dedi.
Sevilen sanatçının şarkılarıyla doyasıya eğlenen Osmaniyeliler de, unutulmaz bir gece yaşadı.
OKÜ