Osmaniyespor FK'da takımdan ayrılan futbolcular açıklandı

3. Lig 3 Grupta mücadele eden OsmaniyesporFK’de 5 Ocak’da başlayan ara transfer dönemi ile hareketlilik yaşanıyor.

Spor 13.01.2021 15:52:00 0
Osmaniyespor FK

3. Lig 3 Grupta mücadele eden OsmaniyesporFK’de 5 Ocak’da başlayan ara transfer dönemi ile hareketlilik yaşanıyor.
2020-2021 futbol sezonunda oynadığı 16 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik 8 mağlubiyetle ayrılan Sarı yeşilli ekip 15 puanla 17 takımlı ligde 13 sıra bulunurken ara transfer döneminin başlamasının ardından ayrılık haberleri ard arda geldi. 

OsmaniyesporFK'da takımdan ayrılan futbolcular açıklandı.
Kulübün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ali Emre Erhal, Hamit Bayraktar, Hakkı İsmet Şimşek, Fatih Taşdelen, Sidar Ceylan, Samet Efe Balçık ve Erenyiğit Yılmaz ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Futbolcularımıza bundan sonraki hayatlarında ve kariyerlerinde başarılar diler, kulübümüze verdikleri emekler için teşekkür ederiz." denildi.

MUSTAFA ÖZTÜRK BİLMECESİ

Öte yandan Osmaniyespor FK takım kaptanı Mustafa Öztürk’ün whatsapp yaptığı durumda takımdan ayrıldığı açıklarken kulüpten haberimizin yayına hazırlandığı sırada ayrılık adına herhangi bir açıklama yapılmaması taraftarın kafasını karıştırdı. 

İLK 18’İN 8’İ YOLLAR AYRILDI

Öte yandan 16 maça 3 ayrı teknik ekiple çıkan OsmaniyesporFK’nde gönderin 8 oyuncu maç kadrolarında ilk 18 de görev alan isimler arasında yer alırken bu listeye Mustafa Öztürk’ün eklenmesi ile takımında yer alan sporcuların yüzde 5 ile yolların ayrılmış oldu. 

Resul Özdil