Prof. Dr. Uzun, AHBAP Kulübü Fahri üyesi oldu

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi öğrenci kulüplerinden AHBAP Kulübü OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun'u makamında ziyaret etti.

Gündem 20.05.2022 15:48:00 0
Prof. Dr. Uzun, AHBAP Kulübü Fahri üyesi oldu

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi öğrenci kulüplerinden AHBAP Kulübü OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun'u makamında ziyaret etti. Kulüp üyeleri Prof. Uzun'a Fahri Üyelik Belgesi takdim etti. 
Aktif öğrenci kulüplerinden OKÜ Ahbap Kulübü Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun’u ziyaret etti.  Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Ahbap OKÜ Kulüp Danışmanı Öğr. Gör. Can Çeliktaş, Kulüp Başkanı Çetin Durmaz ve Yönetimi Rektörümüze "Ahbap OKÜ Kulübü Fahri Üyelik Belgesi'ni takdim ettiler.
Kulüp yönetimi Rektöre kulüp ve bir sivil toplum kuruluşu olarak Ahbap'ın kuruluş amacı, faaliyetleri, üniversitedeki gönüllü sayısı, işleyişi ve hedeflerine dair tanıtımda bulundular. Rektörün ve tüm rektörlük birimlerinin öğrenci kulüplerine olan ilgi, özen ve destekleri için teşekkür ederek memnuniyetlerini ifade ettiler.
Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun,  ziyarette yaptığı motivasyon konuşmasında öğrencilerin kulüp faaliyetlerine önem verdiklerinin ve kulüplere olan desteklerinin artarak devam edeceğinin altını çizerek Ahbap OKÜ Kulübü'ne anlamlı ziyaretleri için teşekkür etti.
OKÜ