Rektör Uzun, OKÜ Laboratuvarını inceledi

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKÜMERLAB) ile Veri Analizi Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni (OKÜVAM) ziyaret etti.

Gündem 12.04.2021 15:59:00 0
Rektör Uzun, OKÜ Laboratuvarını inceledi

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKÜMERLAB) ile Veri Analizi Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni (OKÜVAM) ziyaret etti. Ziyarette Rektör Uzun’a yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. 

Veri Analizi Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKÜVAM) ve Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne  (OKÜMERLAB) düzenlenen ziyarette Prof. Dr. Turgay Uzun’un yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alparslan Dayangaç yer aldı. Merkezlerde yapılan incelemelerin ardından Rektör Uzun, müdüriyet makamında OKÜMERLAB Müdürü Doç. Dr. S. Batuhan Akben, OKÜVAM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fatih Tefek ve OKÜMERLAB Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nuh Korkmaz ile bir araya geldi. 

 OKÜ Rektörü Prof. Dr. Uzun, ziyarette OKÜ Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKÜMERLAB) ile Veri Analizi Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKÜVAM)'nin faliyetleri ve  projeleri hakkında brifing  aldı.

 Ziyaretin sonunda Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKÜMERLAB) Müdürü Doç. Dr. S. Batuhan Akben, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a OKÜMERLAB'da üretilen okaliptüs kolonyası hediye seti takdim etti.

OKÜ