Sağlık Ocağına Çevre Düzenlemesi yapılıyor

Osmaniye’nin Sumbas İlçesi Mehmetli Beldesinde Belediye ekipleri beldedebulunan Şehit Mustafa İbicioğlu Aile Sağlığı Merkezi bahçesine çevre düzenleme çalışmalarına başlattı.

Gündem 8.04.2021 15:23:00 0
Sağlık Ocağına Çevre Düzenlemesi yapılıyor

Osmaniye’nin Sumbas İlçesi Mehmetli Beldesinde Belediye ekipleri beldedebulunan  Şehit Mustafa İbicioğlu Aile Sağlığı Merkezi bahçesine  çevre düzenleme çalışmalarına başlattı. 
Beldede üst üste hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Mehmetli Belediyesi, yatırımlarına aralıksız devam ederek Beldede bulunan Şehit Mustafa İbicioğlu Aile Sağlığı Merkezini yeni yüzüne kavuşturuyor. 
Mehmetli’yi daha yaşanabilir ve daha sağlıklı hale getirmek için sürdürdüğü çalışmalarla beldedeki eksiklerini bir bir tamamlayan Mehmetli Belediyesi, Beldede bulunan Aile Sağlığı Merkezindeki bakım, onarım ve peyzaj çalışmasına başladı. 
 Her alanda olduğu gibi Sağlık kuruluşlarına yönelik hizmetlerinin devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Fatih Seyitoğlu; ‘‘Pandemi dönemi ile birlikte aile sağlığı merkezlerinin önemi de arttı. Hemşehrilerimiz hastanelere gitmek yerine evine en yakın olan sağlık merkezlerini tercih ediyor. Hemşehrilerimizin sağlığı ve mutluluğu bizim için her şeyden daha önemli. Bizlerde vatandaşlarımızın Aile Sağlığı Merkezlerinde huzurlu ve güvenilir bir şekilde hizmet alabilmeleri için bir yandan dezenfekte çalışmalarını sürdürürken bir yanda da çevre düzenleme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmalar kapsamında da Şehit Mustafa İbicioğlu Aile Sağlığı Merkezindeki çevre düzenleme çalışmalarına başladık, beldemizdeki en güzel sağlık merkezlerinden biri haline getireceğiz. Beldemize  hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

Mehmetli Belediyesi