Sarı yeşilli ekip, ara transferde 8 futbolcuyla anlaştı

TFF 3.lig 3.grup ekibi Osmaniyespor FK yönetimi takımdan ayrılan ve yeni transferler hakkında bilgi verdi.

Spor 26.01.2021 16:36:00 0
Sarı yeşilli ekip, ara transferde 8 futbolcuyla anlaştı

TFF 3.lig 3.grup ekibi Osmaniyespor FK yönetimi takımdan ayrılan ve yeni transferler hakkında bilgi verdi.
Kulüp Yetkilisi Osman Kıbrıslıgil, yaptığı açıklamada, takımdan ayrılan 8 futbolcunun yerine 8 yeni transfer yapıldığını belirtti.
Yeni transferlerin başarılı olacağına inandığını ifade eden Kıbrıslıgil, şunları kaydetti:
“Yeni futbolcularımız sorunsuz bir kulübe geldiler. Biz onların sonuna kadar arkasındayız.Onlar da Osmaniyesporumuz için sonuna kadar mücadele edecekler.Hepsi kariyeri sahibi, değerli arkadaşlarımız ve burada başarılı olacaklarına inanıyoruz.Ayrıca transfer komitemize de teşekkür ediyoruz.Hocalarımızın istediği doğrultusunda transferlerimiz gerçekleştirdik. Osmaniye sporumuza hayırlı olsun. Kulübümüz, Mustafa Öztürk, Ali Emre Erhal, Hamit Bayraktar, Hakkı İsmet Şimşek, Fatih Taşdelen, Sidar Ceylan, Samet Efe Balçık ve Eren Yiğit Yılmaz ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmış bulunmaktadır” dedi.

Kıbrıslıgil, giden futbolcuların yerine birisi alt yapıdan olmak üzere 8 futbolcuyla sözleşme imzalandığını anlattı.

Yeni itransferler hakkında bilgi veren Kıbrsılıgil, “Sarı yeşilli ekibimiz Gaziantep FK’dan (kiralık) kanat oyuncusu Ali Ateş, Erbaaspor’dan stoper Emre Baysal, Ergene Velimeşespor’dan kanat oyuncusu Alper Yener, Yalovaspor’dan Forvet Oğuzhan Bozkurt, Bursa Yıldırımspor’dan kanat oyuncusu Alpay Aldemir, Akhisarspor’dan (kiralık) orta saha oyuncusu Bora Yılmaz, Kemerspor’dan stoper Tolgahan Kumbasar ve geçen sezon altyapımızdan A takım kadroya alınan forvet Buğrahan Baran ile sözleşme imzaladı” diye konuştu. 

Ümit KAHRIMAN