Şehit Çatal’ın ailesine Türkistan Edebiyat ve Sanat Derneğinden hediye

Türkistan Edebiyat ve Sanat Derneği, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, Şehit Polis Memuru Mehmet Çatal’ın ailesine Türk Bayrağı ve şehidin adına yazılan şiiri hediye etti.

Gündem 8.04.2021 15:29:00 0
Şehit Çatal’ın ailesine Türkistan Edebiyat ve Sanat Derneğinden hediye

Türkistan Edebiyat ve Sanat Derneği, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, Şehit Polis Memuru Mehmet Çatal’ın ailesine Türk Bayrağı ve şehidin adına yazılan şiiri hediye etti. Bestekar Hanifi Gökhan, Osmaniye’mizin 270 şehidine yazılan eserler dağıtılmaya devam edecek, dedi.
Şehit Mehmet Çatal Polis Karakolunda düzenlenen etkinliğe Türkistan Edebiyat ve Sanat Derneği Başkanı Ferhat Er, Sanatçı Hanifi Gökhan ve Şehit Çatal’ın yakınları katıldı. Karakol önünde düzenlenen törende Sanatçı Gökhan, “Şehitlerimize yazılmış besteler, Türkistan Edebiyat ve Sanat Derneği organizasyonuyla, dağıtılmaya devam ediyor. Polis Haftası olması nedeniyle Şehit Mehmet Çatal’ın ailesine eseri takdim etmekten onur duyarım.” dedi. 
Şehit Çatal’ın abisi Öztaş Çatal’a Türk Bayrağı ve şehidin adına yazılan eser hediye edildi. Duygu dolu anlar yaşayan Öztaş Çatal; “Abim için yazılan bu eseri emanet olarak kabul ediyorum. Bu etkinliği düzenleyerek bizleri onurlandıran Türkistan Edebiyat ve Sanat Derneği Başkanı Ferhat Er’e teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı. Başkan Er, Yapılan bu tarz etkinliklerin şehitlerin ismini hatırlatmak amaçlı olduğunu belirterek, şehit aileleri başımızın tacıdır, dedi. Er ayrıca, Şehit Mehmet Çatal Polis Karakolunda görev yapan Polislerinde Polis Haftasını kutladı.

Türkistan Edebiyat ve Sanat Derneği