Vali Yılmaz, şehit annelerinin Anneler Gününü kutladı

Ziyaretlerde, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun da yer aldı. Ziyaretler sırasında şehitler için Kur'an-ı Kerim okunarak, dua edildi.

Yaşam 9.05.2021 14:43:00 0
Vali Yılmaz, şehit annelerinin Anneler Gününü kutladı

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve Eşi Dr. Öğr. Üyesi Şenay Yılmaz, Anneler Günü dolayısıyla şehit Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Çalım'ın annesi Zeynep Çalım ve şehit Polis Memuru Mustafa Baytak'ın annesi Meryem Baytak'ı ziyaret etti. Ziyaretlerde, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun da yer aldı. Ziyaretler sırasında şehitler için Kur'an-ı Kerim okunarak, dua edildi.

Ziyaret sırasında şehit aileleri ile sohbet eden Yılmaz, "Bugün, Anneler Gününde, şehitlerimizin kıymetli annelerini ziyaret ediyoruz. Şehitlerimizin annelerinin Anneler Gününü kutluyor, ellerinden öpüyorum. Vatanımız için canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Şehitlerimizin kıymetli emanetleri olan ailelerinin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile şehitlerimize ve vefat etmiş gazilerimize Allah'tan gani gani rahmet diliyor, başta şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum."diye konuştu.
Ziyaret sonunda Vali Dr. Erdinç Yılmaz, şehit ailelerine Kur'an-ı Kerim, Bayrak ve çeşitli hediyeler takdim etti.
Şehit Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Çalım'ın annesi Zeynep Çalım ve Şehit Polis Memuru Mustafa Baytak'ın annesi Meryem Baytak ise Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Eşi Dr. Öğr. Üyesi Şenay Yılmaz'a ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. Osmaniye Valiliği