Vatandaşlara, sulama kanalları ve regülatör uyarısı yapıldı

Osmaniye'nin Düziçi ilçesi Belediye Başkanlığından, Sulama kanalllarına girilmemesi gerektiğiyle ilgili açıklama yapıldı.

Gündem 21.05.2022 14:35:00 0
Vatandaşlara, sulama kanalları ve regülatör uyarısı yapıldı

Osmaniye'nin Düziçi ilçesi Belediye Başkanlığından, Sulama kanalllarına girilmemesi gerektiğiyle ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada; can ve mal güvenliği açısından sulama kanallarına girilmemesi, enerji nakil hatlarından ve YAS kuyularından uzak durmaları konusunda uyarılar yapıldı. 
Konuyla ilgili olarak Düziçi Belediye Başkanı Dr. Alper Öner imzasıyla yapılan açıklamada; “2022 yılı sulama takvimimiz 28 Nisan - 30 Ekim 2022 tarihi olarak belirlenmiştir. 20 Mayıs 2022 tarihi itibarıyla da, cazibe kanallarına su YAS kanallarına enerji verilmiştir. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği açısından kanallara girmemesi, balık tutmaması, kanallardan ve servis yollarından uzak durması, DSİ servis yollarının araç ve yaya trafiğine uygun olmadığından servis yollarının kullanılmaması, regülatör alanlarına girilmemesi, enerji nakil hatlarından ve YAS kuyularından uzak durmaları, kanallara, YAS kuyu ve enerji nakil hatlarına yakın ikamet eden vatandaşlarımızın daha dikkatli olmaları önemle rica olunur” dedi.
Düziçi Belediye Başkanlığı