Vatandaşlarımızın her zaman yanındayız

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, her hafta olduğu gibi, bu hafta da iki vatandaşı evlerinde ziyaret etti.

Gündem 12.04.2021 16:14:00 0
Vatandaşlarımızın her zaman yanındayız

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, her hafta olduğu gibi, bu hafta da iki vatandaşı evlerinde ziyaret etti.

Ziyarette Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Hamit Coşkun ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Aykut Bulut da yer aldı.

Ziyaretleri sırasında vatandaşlar ve çocukları ile bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, ailelerin çocukları ile yakından ilgilenerek eğitim durumları hakkında bilgi aldı. Vali Yılmaz, çocuklara hediyeler verdi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, her hafta vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ettiğini ve ziyaretlerinin devam edeceğini ifade ederek, “Ziyaretlerimiz sırasında vatandaşlarımız ve çocukları ile sohbet ediyoruz. Bir sıkıntı ya da sorunları varsa dinliyor ve yardımcı olabileceğimiz konularda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Her zaman vatandaşımızın yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz”diye konuştu.
Vali Yılmaz, son ziyaret ettiği ailenin evinin bahçesine, çocuklarla birlikte çınar fidanı dikti. Çınar fidanını çocukların bakımına emanet eden Vali Yılmaz, fidana iyi bakmaları konusunda çocuklardan söz aldı.
Vali Yılmaz’ı evlerinde konuk eden aileler ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Valimizin bizi evimizde ziyaret etmesi bizi çok mutlu etti. Allah Valimizden de Devletimizden de razı olsun. Çok teşekkür ediyoruz”diye konuştular.

Osmaniye Valiliği