Vali Yılmaz, çilek hasadı yaptı

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Bahçe İlçesinin Yaylalık Köyünde çilek hasadı yaptı.

18.07.2023 17:46:00 0
Vali Yılmaz, çilek hasadı yaptı

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Bahçe İlçesinin Yaylalık Köyünde çilek hasadı yaptı. Hasat programına Bahçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mesut Ovalı, DSİ 6. Bölge Müdür Yardımcısı Bekir Pehlivan, DSİ 64. Şube Müdürü Mehtap Eker ve İl Genel Meclisi Üyeleri de katıldı.
Çileklerin üretimi konusunda bilgi alan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, daha sonra çilek hasadı yaptı. Hasadın ardından konuşan Vali Yılmaz, “Doğanın çok güzel olduğu Bahçe İlçemizin Yaylalık Köyünde, doğal yöntemlerle çileklerimiz yetiştiriliyor, çok da lezzetli. Gerçekten güzel çilekler üretiyorlar. Bahçe ilçemizin tarımda ürettiği bütün ürünler çok kaliteli. İnşallah ürünlerimiz bereketli olsun”diye konuştu.
Bahçe İlçesindeki programının devamında Bahçe İlçesiYaylalık Köyü Göletinde incelemelerde bulunan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, daha sonra Bahçe İlçesinin Bekdemir Köyünde yapılması planlanan Gölet alanında incelemelerde bulundu. 
Vali Yılmaz incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, "Su kaynaklarımızı en iyi ve en tasarruflu şekilde kullanmalıyız. Maalesef depremde de birçok su kaynağımız kayboldu. Yoğun bir şekilde su kaynağı arayışımız sürüyor"dedi. Osmaniye Valiliği